Wit

Onze Kazen

Bij Het Kaasatelier kun je terecht voor een uitgebreid assortiment kazen. Van geitenkaas tot harde kaas en van blauwader tot roodflora: bij ons vind je het allemaal!

Kaassnipper8

Ons assortiment kaas

Bij Het Kaasatelier worden diverse kazen geaffineerd. Van geitenkaas en schapenkaas tot witschimmelkaas en roodflora kaas. Maar ook voor (half)harde kaas en blauwaderkaas kun je bij ons terecht. Wij beschikken over een uitgebreid Nederlands assortiment, zonder de parels uit het buitenland te negeren. Zo vind je bij ons zowel diverse klassiekers als nieuwe ontdekkingen uit België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zwitserland.


Wij werken met de seizoenen mee. De smaak van kaas verandert immers ook elk seizoen. Dit komt doordat koeien, geiten en schapen in de zomer van vers gras kunnen genieten, terwijl ze in de winter vaak vooral leven van gedroogd gras. Wij voegen regelmatig nieuwe kazen aan ons assortiment toe. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!


Wil je meer informatie over onze kazen, kaas bestellen of ben je op zoek naar een kaas die niet op onze website staat? Neem dan vooral contact met ons op! Door onze jarenlange ervaring met het affineren van kaas, hebben wij zowel de kennis als de contacten om je verder te helpen. Lees hier meer over ons.