Wit

Over Ons

Het Kaasatelier: dé kaasaffineur voor de horeca. Opgericht door gepassioneerde kaasliefhebbers en ervaren horeca professionals Joost van Nijnatten en Lotte Franken.
Kaassnipper4

Kaasaffineurs met een missie

De sommelier en het kaasmeisje: het lijkt het begin van een sprookje en dat is het eigenlijk ook. Sinds hun eerste ontmoeting bij restaurant Mijn Keuken (één Michelinster) zijn Joost van Nijnatten en Lotte Franken onafscheidelijk. Na jarenlange ervaring in het hogere horeca-segment hebben zij in 2014 de overstap gemaakt naar het affineren van kaas. Anno 2018 is het stel rijp voor hun eigen zaak: Het Kaasatelier.


Met Het Kaasatelier maken Joost en Lotte een lang gekoesterde droom waar: het starten van een eigen onderneming. Bij Het Kaasatelier kunnen ze al hun kennis, passie en ervaring kwijt in het inkopen, affineren en leveren van kaas aan de horeca. Door hun passie en ervaring kunnen zij ook meedenken over het juiste kaasassortiment, kaas-drank-combinaties en het verwerken van kazen in gerechten. Ook over het verpakken, bewaren en snijden van de verschillende kazen geven zij goed en duidelijk advies. Kaasaffineurs met een missie dus. Joost en Lotte nemen je graag mee in de immer veranderende wereld van kaas.

team_image
Cheese Executive Officer

Joost van Nijnatten

team_image
Cheese Operating Officer

Lotte Franken

“Welkom in de boeiende wereld van kaas”

Kaassnipper5

Kaas voor de horeca

Joost en Lotte leveren hun zelf geselecteerde en geaffineerde kazen aan diverse horecagelegenheden. Benieuwd naar onze kazen? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en onze kazen te laten proeven. Uiteraard ben je ook van harte welkom in ons proeflokaal!