wit

InOne

Op InOne vind je ons volledige assortiment, inclusief de actuele prijzen, in één overzicht. Door een account aan te maken krijg je toegang tot de mobiele app. Wij dienen je eerst ook nog aan te melden als klant. Zo bestel je eenvoudig op het moment dat jij wenst de heerlijkste kazen.

Per kaasfamilie en per land kan je een keuze maken uit ons aanbod. Met een druk op de knop krijg je jouw bestelling binnen no time aangeleverd. Hebben we aan assortiment besproken voor een vaste periode? Te gek, voor jouw gemak is het mogelijk om je bestellijst (deze kunnen wij voor jou maken of je mag het zelf doen) voorgeprogrammeerd te behouden. Zo hoef je alleen nog maar de aantallen in te voeren en ben je snel klaar met je bestelling plaatsen. Voor meer informatie en het creëren van een account verwijzen wij je door naar de website van InOne.

Waarom InOne?

Bestellen is een belangrijk proces binnen elke horecagelegenheid. Maar bestellen geeft vaak problemen. Onduidelijke bestelformulieren, verschillende manieren van bestellen bij elke leverancier, fouten bij het overnemen van bestellingen. Resultaat: stress, hoge kosten en tijdverlies dit geldt voor zowel jou als klant als voor ons als leverancier.
InOne Order laat je eenvoudig digitaal bestellen bij veel van je leveranciers vanaf je smartphone, tablet of PC. Wel zo makkelijk.